Print pagina

Waarom kiezen voor VDL Klima?

Met ruim honderd jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van warmtewisselaars en ventilatoren voor een groot aantal branches en sectoren, is VDL Klima zowel gespecialiseerd als veelzijdig. Door de combinatie van een eigen engineeringsbureau en een grote productiecapaciteit garanderen we opdrachtgevers niet alleen snelle projectdoorlooptijden, maar ook kwalitatieve en prijsbewuste maatwerkoplossingen met een technisch hoog rendement.

Onderdeel van VDL Groep
VDL Klima maakt deel uit van VDL Groep die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van zowel halffabrikaten als eindproducten voor de industriële en de commerciële markt. Het is een breedvoerige bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk een eigen specialisme. Een belangrijke divisie is met name VDL Bus & Coach.
Onder het motto: 'Kracht door samenwerking' vindt tussen de verschillende bedrijven van de VDL Groep voortdurend kennisuitwisseling plaats en wordt intensief samengewerkt en geïnnoveerd.

Certificaten
VDL Klima is lid van aspentech. Daarnaast is VDL Klima ISO 9001-2008, ISO 3834-2005 en PED 97/23/EC Module H1 gecertificeerd.