Print pagina

Landbouw en industrie

De VDL Klima Axiaal Ventilator is al 60 jaar een Nederlands kwaliteitsproduct dat sinds zijn oorsprong in Eindhoven wordt geproduceerd. De VDL Klima ventilator kent een breed toepassingsgebied. In de landbouw  dragen zij bij aan een optimaal koel- en droogproces van onder andere aardappelen, uien en bloembollen. Door de Klima ventilatoren toe te passen in opslagplaatsen ontstaat een optimaal klimaat voor uw oogst.   

De motoren kunnen in vele verschillende uitvoeringen en afdichtingsklassen geleverd worden afhankelijk van  toepassingsgebied. De VDL Klima axiaalwaaier is vervaardigd uit gegoten aluminium en bestaat uit een kern met daarop bevestigd een aantal bladen. De vorm van de bladen is zodanig ontwikkeld dat een optimaal rendement wordt verkregen. Deze meerdelige waaier biedt de mogelijkheid om de bladen onder de meest gunstige hoek te monteren, zodat het motorvermogen voor de volle 100% wordt benut. Door deze eigenschap kan met één type  ventilator een groot capaciteitsgebied worden afgedekt.

Het ventilatorhuis  van een düse axiaalventilator is gemaakt van plaatstaal met een geforceerde instroomrand en is daarna thermisch verzinkt of gespoten. Afhankelijk van het toepassingsgebied kan er voor verschillende ventilatorhuis constructies worden gekozen.

 

 De VDL Klima ventilatoren bieden:

- Hoge kwaliteit

- Duurzaam product

- Betrouwbaar product

- Hoog rendement

 

VDL Klima ventilatoren zijn leverbaar in IE2, IE3 en EC uitvoering

 

 

 VDL Axiaal Ventilator

Klima Axiaal Ventilator